Wie is Lee-ƒi

Lee-ƒi Administratie & Advies is het administratiekantoor van oprichter Jasmina Lee.

Jasmina is in het bezit van de diploma’s SPD Bedrijfsadministratie en Accountant-administratieconsulent (theoretische opleiding). Ze heeft een jarenlange ervaring in de accountancy, onder meer in diverse accountantskantoren in Amsterdam.

In september 2019 heeft Jasmina besloten als zzp’er verder te gaan. Ze kiest daarvoor om dicht bij de klant te kunnen staan. Communicatie, betrokken­heid en beschikbaar zijn vindt ze namelijk essentieel voor haar werk en als zzp’er kan ze daar een eigen en betere invulling aan geven. Lee-ƒi is niet star maar zoekt juist afstemming met de klant en opereert flexibel.

Ondernemen, weet Jasmina, is een vak apart dat onder meer lef en doorzettingsvermogen vraagt. Ondernemers moeten veel ballen hooghouden. Door bal-last weg te nemen stelt Jasmina vanuit Lee-ƒi ondernemers in staat zich weer te concentreren op waar zij goed in zijn. Op haar beurt kan Jasmina dan onder aan de streep een nog mooier resultaat laten zien!

De naam Lee-ƒi verwijst zowel naar Jasmina Lee als financiën, maar is ook een woordgrapje.

Jasmina Lee woont met haar echtgenoot en twee kinderen in Beneden- Leeuwen, in het land van Maas en Waal.

Wilt u als ondernemer vrijblijvend advies of een gesprek, neem dan gerust contact op. Laat zo nodig uw bericht achter: nog dezelfde dag of uiterlijk op de volgende werkdag kunt u een reactie terug verwachten.

Interesse in onze diensten?

Neem gerust contact met ons op!